Litt tvetydig regjering…

Regjeringens utviklingsminister, Heikki Holmås, var nylig på Natur og Ungdoms årsmøte. Hans budskap var klart – «norsk olje og gassvirksomhet truer folk i sør.» Forsamlingen var svært fornøyd. 

I Stortinget uken etter var statsministeren like tydelig – norsk olje- og gassvirksomhet truer IKKE folk i sør. Klar tale fra to regjeringsmedlemmer – men fullstendig i strid med hverandre.  

Statsministeren krever at opposisjonen skal avklare hvilke standpunkt en ny regjering skal ha fra høsten 2013. Han bør heller jobbe med å avklare hvilke standpunkt hans regjering skal ha i dag. Landets viktigste næring er ikke tjent med en regjering som er i strid med seg selv.

About Ketil 381 Articles
Oppvokst på bensinstasjon på Bryne. Utdannet på University of Toledo i Ohio - Economics og Political Science Jobbet i rederi og bilbransjen Tidligere stortingsrepresentant og samferdselsminister Nå på søken etter nye opplevelser