Dagsavisens tilløp til konspirasjoner

Når FrP er inne i bildet, har Dagsavisen det med å se sort/hvit på ting. Kommentator Hege Ulstein lager sin lille konspirasjon av at undertegnede ikke var med på FrPs pressekonferanse før sommerferien (Dagsavisen 26.06.14). Ifølge Ulstein ville det forvirre Siv Jensens budskap dersom nestlederne var til stede. Ja, hva skal man si til slikt?

Vel, som Dagsavisen selv har skrevet om – jeg kjører ”E6 den strakaste veg”, til Kirkenes. Da lar det seg ikke gjøre å sitte ved et bord i Oslo samtidig. Verre er det ikke.

Jeg kan berolige Ulstein med at FrPs ledelse er godt samkjørte. Vi bidrar til at landet har en handlekraftig regjering, som iverksetter viktige, nye reformer, og samtidig skjærer gjennom på en rekke saker som har ligget og støvet ned i departementer. I samferdselsdepartementet handler det blant annet om parkeringsforskrifter, trasevalg for E39, tiltak for tryggere vogntog, lokalisering av godsterminaler. Enkelte saker har ligget i nær 10 år uten beslutning, før nå.

Samtidig er FrP tydelige på at vi har mye ugjort. Det ser vi ingen grunn til å holde hemmelig. Det er mulig Ulstein forvirres av at et parti ikke glemmer sine standpunkt selv om man inngår kompromisser. Det er åpenbart mye som må avlæres etter 8 år med rødgrønt styre.

(innlegget har stått på trykk i Dagsavisen)

About Ketil 381 Articles
Oppvokst på bensinstasjon på Bryne. Utdannet på University of Toledo i Ohio - Economics og Political Science Jobbet i rederi og bilbransjen Tidligere stortingsrepresentant og samferdselsminister Nå på søken etter nye opplevelser