Stor støtte til FrPs oljepengepolitikk

FrP ønsker å skille mellom forbruk og investeringer i statsbudsjettet. Slik kan vi øremerke økt oljepengebruk til investeringer.

Det er litt sjarmerende. Statsminister Stoltenberg mener bestemt det er uansvarlig å ha andre tanker om økonomisk politikk enn han. Spesielt ille er det om man foreslår å bruke mer oljepenger enn han – og det uavhengig av hva pengene går til. Han kan ikke sove godt, nå som det er kjent at 1/3 av APs lokalpolitikere ikke hører på han, men i stedet tenker slik som FrP gjør. I følge en undersøkelse mener mange lokalpolitikere at man kan bruke mer oljepenger enn i dag, spesielt dersom man innretter pengebruken på investeringer. Ja, hele 55% av alle lokalpolitikere er enig med FrP.

Litt… patetisk… er det når APs Torgeir Micaelsen jubler over at 2/3 av egne politikere er enig i APs politikk. I FrP er tilliten 99 % av lokalpolitikerne enig i dette spørsmålet. I Høyre er tallet ca 50 %, som egentlig ønsker FrP politikk for å investere mer av oljeformuen i Norge. Kanskje de bør vurdere hvem de skal stemme på til høsten…?

About Ketil 381 Articles
Oppvokst på bensinstasjon på Bryne. Utdannet på University of Toledo i Ohio - Economics og Political Science Jobbet i rederi og bilbransjen Tidligere stortingsrepresentant og samferdselsminister Nå på søken etter nye opplevelser