About Ketil 381 Articles
Oppvokst på bensinstasjon på Bryne. Utdannet på University of Toledo i Ohio - Economics og Political Science Jobbet i rederi og bilbransjen Tidligere stortingsrepresentant og samferdselsminister Nå på søken etter nye opplevelser

3 Comments

  1. Håper tanker om dobbeltspor og høyhastighetstog (minst 250km/t) er i bakhodet her hele tiden.

  2. Lokalt for Nord-Jæren er det jo rart at det ikke finnes jernbane fra godsterminalen på Ganddal til Risavik havn. På veien ligger jo både Forus og flyplassen. Er mye gevinst å hente ut her. Må vel bare tvinge kommunene sammen først for at de riktige valgene skal tas lokalt.

  3. Hei Ketil
    I disse dager hvor kollektiv trafikken er så i fokus sender jeg en anmodning til deg om å se på stopp for toget på Kornsjø stasjon. Toget stopper i dag i Ed i Sverige og neste er Halden. Vi er etterhvert blitt flere her på Kornsjø som veldig gjerne vil ha toget til å stoppe her igjen, alternativt behovsprøvd stopp når noen vil av/på. Er det noe du kan få sett på og hjulpet oss med ville det blitt mange glade mennesker her.
    Mvh. Jon

Comments are closed.